Angazhim maksimal i Shqipërisë për ruajtjen e paqes në Kosovë. /  Foto: Niko Peleshi (Facebook)

Kontigjentet shqiptare, pjesë e Komandës Perëndimore në Kosovë, u bashkuan në ceremoninë e dorëzimit të flamurit dhe vazhdimin e misionit si pjesë e KFOR-it.

Ministri i Mbrojtjes së Shqipërisë, Niko Peleshi, u shpreh se ky është një akt simbolik që tregon solidaritetin dhe bashkëpunimin e forcave të tyre ushtarake dhe angazhimin maksimal për të ruajtur paqen dhe sigurinë në rajonin e Kosovës.

“Si vlerësim për përkushtimin dhe aftësitë e tyre, efektivët tanë u nderuan me medalje për kontributin dhe rolin e rëndësishëm në këtë mision”, theksoi Peleshi.

TRT Balkan